maanantai 2. toukokuuta 2016

Ensimmäinen päivä Ateenassa




Moi kaikki! 
Nyt ollaan vihdoinkin saavuttu Ateenaan, hotelli Plakaan, pitkän matkan jälkeen.


Matka alkoi Tampereen linja-autoasemalta klo 7.30, josta lähdimme ExpressBussilla kohti Helsinki-Vantaata, jonne saavuimme vähän ennen kello kymmentä. Lentokentällä jätimme laukut, menimme turvatarkastuksen läpi ja suuntasimme kohti lähtöporttia. Jotkut ehtivät jo Burger Kingiinkin ennen lennon lähtöä.

Lento Helsinki-Istanbul-välillä kesti noin 3,5h ja oli kaikin puolin mukava, koska edessämme oli TV-näytöt, joista pystyi katsomaan leffoja ja tv-sarjoja. Ruokakin oli hyvää.
Istanbulissa meillä oli noin kolmen tunnin vaihtoaika, ja siinä ajassa monet ehtivät käymään syömässä ja shoppailemassa. Kentällä oli paljon hyviä kauppoja, mm. Michael Korsin liike ja Victoria's secret. Shoppailu lähti siis hyvin käyntiin jo ensimmäisenä päivänä. 

Istanbul-Ateena-lento meni nopeasti isossa koneessa, jossa oli myöskin hyvää ruokaa. Myös tämä lento oli ajoissa, ja päästiinkin nopeasti Ateenan kentälle ja bussilla hotellille, johon saavuimme noin kello kymmeneltä illalla. Ennen nukkumaanmenoa oli vielä viimeinen kokoontuminen, käytiin kiertelemässä hotellin ympäristöä. Nähtiin Parlamenttitalo ja käveltiin monien kivojen kauppojen ohi. Nälkäisimmät menivät vielä KFC:hen syömään.











Hulda, Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti